Vælg en side

Unidrain GlassLine Stripe brusebund 900 x 900 mm

DKK 11.449,00

Varenummer (SKU): 675681047 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Produktfakta

  • Varenavn: Unidrain GlassLine Stripe brusebund 900 x 900 mm
  • Mærke: Andre mærker
  • Pris: Kr. 11449.00
  • Kategori: Bolig og Have – Afløb og gulvafløb – MA og PEH afløb
  • Gratis fragt: Ja
  • VareID: 675681047

Unidrain GlassLine Stripe brusebund 900 x 900 mm havde du måske allerede gættet ligger i kategorien Bolig og Have – Afløb og gulvafløb – MA og PEH afløb fra producenten Andre mærker der forhandles af Wupti.com. Hos online shops er Andre mærker et fantastisk brand, blandt shopper i hele Danmark. Der er nogle gange tilbud på Unidrain GlassLine Stripe brusebund 900 x 900 mm, og det er altid værd at tjekke prisen hos Wupti.com. Kort og godt, den rigtig gode gave gør modtageren glad. Vælger du at give Unidrain GlassLine Stripe brusebund 900 x 900 mm som gave, kan du godt regne med, at du bliver inviteret næste gang også.

Køb Unidrain GlassLine Stripe brusebund 900 x 900 mm fra Andre mærker i dag til kun kr. 11449.00 – der er gratis fragt og den sendes direkte til din adresse.

TV og Hifi

Udviklingen raser afsted inden for TV og Hifi – specielt på TV markedet, hvor nye teknologier hele tiden dukker op. Det seneste er OLED TV, som er videreudviklingen af LED TV, hvor OLED TV giver et markant bedre billeder, hvor det primært er den sorte farve, som er helt sort – modsat LED, hvor den i bedste fald er mørkegrå. Samtidig er 4K TV også landet og giver dig et mere detaljeret billede. Som med alt andet ny teknologi, er det dyrt i starten, indtil den store masseproduktion kommer i gang – allerede nu kan vi se lavere priser på OLED TV og 4K TV. På Hifi fronten er det for det meste løsninger, der griber ind i vores verden af smartphones og tablets, så det hele kan styres fra din telefon, og du dermed ikke behøver være i samme rum for at skrue op for lyden i køkkenet. Det er et marked, der kæmper både på lyd og let betjening. I gamle dage, hvor man havde effektforstærker og for-forstærker, var der meget mere arbejde involveret, når man skulle høre noget musik – man skulle finde en CD eller en LP frem, når man havde afgjort hvilken musik, man ville lytte til, og så skulle den lægge i afspilleren, forstærkeren indstilles til at afspille den musikkilde, som man havde valgt. I dag har du hel din musiksamling i din hånd – du søger bare på det nummer, du gerne vil høre og der er ikke mange sekunder fra tanke til musikken strømmer ud af dine højttalere i præcis det rum, du har valgt.

Du kigger lige nu på Unidrain GlassLine Stripe brusebund 900 x 900 mm fra Andre mærker, der hører til i kategorien Bolig og Have – Afløb og gulvafløb – MA og PEH afløb. Prisen er kun kr. 11449.00, og du får gratis fragt, når du køber Unidrain GlassLine Stripe brusebund 900 x 900 mm.

Computer og IT

Udviklingen indenfor computer og IT går lige som på TV og Hifi fronten stærkt, det hele bliver hurtigere og mindre – og bedre for os forbrugere. En computer er ikke længere en stor klodset kasse med et skrummel af en skærm. I dag kan du have en fuldblodscomputer i en tablet -f.eks. Microsofts Surface Pro kan ud få med en Intel i7 processor, som der også sidder i mange bærbare og stationære computere. Du kan tilslutte en ekstern skærm, mus og tastatur og dermed have en meget mindre og let computer.

I computerverdenen er der primært to lejre: Apple og så alle de andre. Om man er til Apples computere eller til Windows er et spørgsmål om præferencer, og der er ikke noget forkert ved at bruge den ene frem for den anden computer. Valget er dit og her på siden finder du begge dele.

Foto

Foto findes på mange niveauer i dag, og det er alt, lige fra det kamera du har i din telefon til det store fullframe spejlrefleks kamera. Mange spørger hvilket kamera er det bedste – og det bedste svar er ofte: “Det du har med”, forstået på den måde, at hvis du ikke har kameraet med, når det famøse “Kodak-moment” opstår, så er det ligemeget, at du har det helt store og dyre setup med fullframe spejlrefleks. Ham eller hende der står med sin miobiltelefon og tager et billede, var den der fik billedet med hjem. Det er selvfølgelig lidt en sandhed med modifikationer og afhænger meget af, hvad du skal bruge et kamera til – skal du lave portrætfotos, kommer du meget længere med et ordentligt spejlrefleks fremfor kameraet i din mobiltelefon.

Telefon og GPS

Telefoner i dag er faktisk meget kraftigere end de første computere – og de fleste telefoner har indbygget GPS. Mange telefoner i dag afløser den bærbare computer, hvis behovet blot er lidt e-mail, lidt surfen på nettet og styre dine bank konti.

En decideret GPS enhed er dog en fordel til bilen, hvor du kan tage den med til udlandet, og ikke behøver bruge data på det. Tænker man ikke over det, og bruger sin mobiltelefon som GPS i udlandet, kan man hurtigt få en ubehagelig overraskelse i form af en meget høj mobilregning – ofte større end prisen for en GPS.

Spil og konsol

Der er ikke meget, der slår en spillekonsol, når det gælder underholdning på den store skærm – det skulle da lige være en arcade maskine fra de gode gamle 80ere. Men sådan en maskine har typisk kun et enkelt spil og den fylder voldsomt meget. Med en konsol får du en spiloplevelse i fuld HD og kan ofte brug konsollen til at se Netflix, HBO osv. på.

Hvidevarer

Hvidevarer er det der binder livet i hjemmet sammen – det er rygraden i familielivet. Der skal laves mad, der skal vaskes og tørres tøj og der skal opbevares mad. Vi tænker ikke så ofte på de hårde hvidevarer – de er der bare og udfører deres funktion. De bliver dog mere og mere intelligente, og kigger vi f.eks. på ovne, så kan de smarteste modeller selv styre madlavningen, hvis du blot fortæller dem, hvad du har sat ind.