Vælg en side
Tilbud

Intima Intimate Hygiene Gel 300 ml

DKK 43,00 DKK 21,00

Varenummer (SKU): 65460 Kategori:

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder af Intima Intimate Hygiene Gel 300 ml her:
Intima Intimate Hygiene Gel 300 ml

Mange leder efter den billigste Intima Intimate Hygiene Gel 300 ml på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på Intima Intimate Hygiene Gel 300 ml her: billigste Intima Intimate Hygiene Gel 300 ml

Produktfakta

  • Navn: Intima Intimate Hygiene Gel 300 ml
  • Pris: kr. 21.00
  • Vareid: 65460
  • Returret for Intima Intimate Hygiene Gel 300 ml: 30 dage
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 250

Køb Intima Intimate Hygiene Gel 300 ml allerede i dag til kun kr. 21.00 med 30 dages returret. Så sendes den direkte til din adresse.

Parfumer på tilbud

Der er mange penge at spare på at købe parfume online. Skal du ud at rejse, så husk at tjek priser på parfumer hjemmefra – det er ofte billigere at købe online, end det er at købe parfume i lufthavnen. En god ide kan være, at tjekke prisen fra onlineshops via din telefon, når du står i lufthavnen. Så ved du, om det kan betale sig at købe parfumen i lufthavnen eller om det er billigere at købe den i en webshop. Det kan endda også være, at lufthavnen vil matche prisen eller give dig lidt rabat på parfumen for at få salget.

Sport og fritid

Find spændende produkter, som hjælper dig, når du træner eller løber. F.eks. sikkerheds LED armbånd, der giver dig en meget bedre synlighed, når du f.eks. løber om aftenen, og mørket har sænket sig. Du kan også træne din balance med et balance bræt og finde andre ting, der kan hjælpe dig i din træning.

Solbriller beskytter din øjne

Solbriller giver dine øjne god beskyttelse mod solen UV stråler, så du undgår skader og har det mere behageligt, når du er ude i solen. Og så gør det jo ikke noget, at du samtidig har et par solbriller, der ser godt ud på dig. Du kan få solbriller fra Dior, Marc Jacobs, Oakley, RayBan, Prada, Tom Ford, Versace og mange flere af de store modehuse der laver deres egen kollektion af solbriller.